Menu

Over ons

Welkom op aquariuminfo.nl, de website voor alles wat te maken heeft met aquaria!

Zelf ben ik vroeger begonnen met het houden van een goudvis en later overgestapt op guppies. Na jaren zonder aquarium hebben mijn kinderen het stokje overgenomen en guppies uitgezocht. Het houden van een aquarium is niet alleen ontzettend leuk, maar ook rustgevend en educatief voor kinderen.

Op mijn site vind je allerlei nuttige informatie over het houden van vissen en het inrichten van een aquarium. Of je nu een beginner bent of al jarenlang ervaring hebt, er staan voor iedereen interessante artikelen en tips op de site over het onderhouden van je aquarium en het voorkomen van problemen.

Zelf heb ik enige ervaring en voor de overige onderwerpen doe ik onderzoek en win ik informatie in van ervaren aquariumhouders.

Met onze informatie willen we bijdragen aan het creëren van een mooie en gezonde leefomgeving voor jouw vissen.

Als ik producten aanraad voor je aquarium word je doorgestuurd naar 1 van mijn partners, waaronder bol.com, petsplace en zoo-enzo. Ik stuur enkel door naar betrouwbare webshops. Besluit je om iets te kopen? Dan ontvang ik daar een kleine vergoeding voor. Je betaalt hier zelf niets extra voor. Zo houdt ik mijn website adbanner vrij.

Heb je vragen of suggesties voor de website? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen via contact@aquariuminfo.nl.

Veel plezier op de site!

Groeten,

Marije

Apeldoorn – Nederland